Tag Archive | Cho Sooyoung

When We Meet Chap 3

Huaaiii!!! Sudah lama nian ananda tidak mengurus blog ini.. HEHEHe.. jadi karena Mood lagi ON nih mau ngepost cerita., tapi cuma sedikit sih. silahkan nikmati #bow whip-onion-head-emoticon

okeni

Title : When We Meet Chapter 2

Genre : Fantasy Romance

Couple : Kyuhyun-Sooyoung Continue reading

Fanfic~~ When We Meet (01)

Annyoung Haseo

washing-onion-head-emoticon

Masih adakah dari kalian yang ingat Kyuhyun di Wicked Angel ? Kali ini Nidya mau ngepost baru nih. Kemarin sudah keluar teasernya sih dan ini dia Chapter 01 nya. (Aduh akhir-akhir ini aku susah bikin sambutan) hahaaha…

This story itu tentang sang ratu Alderal, Sooyoung dan sang malaikat jahil, Kyuhyun.

Bagaimanakah kisah mereka ? Mari simak setelah pesan – pesan berikut ini… whaaat1-onion-head-emoticon

okeni

Judul : When We Meet 01

Author : @nidyavina – pulpen_ijo@yahoo.com

Genre : Fantasy Romance

Main Cast : Kyuhyun the gray angel and Sooyoung the queen of Alderal

Other Cast : Cari dewe yoo~~~

Rating : 16+ (masih aman kok :D)

As if my heart is burnt black, the darkness falls
I try to hide my clearly visible scar, which has opened up more
Our shattered love is sharply cutting into me like this
With flowing tears, my broken heart is painfully calling out to you

I trapped in the bad name of memories so though I try to erase you
I can’t run away, I can’t escape and I only see you in the darkness

Day Dream – Park Gyu-Ri (Kara) Continue reading